Horloge reparaties

Horloge reparaties bij Batterijen Paultje in Rotterdam 

Inmiddels zijn wij in Rotterdam bekend als het gaat om het vervangen van horlogebatterijen en het verzorgen van horloge onderdelen. We staan namelijk inmiddels 30 jaar als Batterijen Paultje, op een vaste plek op de markt in Rotterdam. Zo voor de markthallen is dit voor ons de ideale locatie. Veel klandizie loopt regelmatig even langs voor een kleine reparatie of afstelling. 

Horloge repareren in Rotterdam

Alle reparatieverzoeken kunnen bij ons direct uitgevoerd worden. Als je een verzoek hebt dan staan we klaar om je meteen te helpen. Het voordeel van ons ten opzichte van een juwelier is dat we je meteen kunnen helpen, tegen een lager tarief. Daarnaast zijn wij minstens zo vakkundig, zo niet kundiger. Inmiddels hebben wij dertig jaar ervaring in het repareren van horloges en het vervangen van horloge batterijen. De reparaties kunnen in onze bus, die bij de kraan staat, worden gedaan. We hebben alle materialen in de bus voor de greep. Denk aan batterijen die vervangen kunnen worden, wijzers of het laten vervangen van een horlogeband. Binnen een paar minuten kan een batterij al vervangen worden. Dit kan direct worden gedaan zodat je daarna meteen verder kunt. Een meer complexe afstelling is ook zo gedaan. Een rondje om de markt en uw horloge ligt al klaar. 

Horlogebanden kopen en vervangen

Horlogebandjes kun je bij ons kopen en meteen laten vervangen. We hebben veel verschillende soorten horlogebanden op voorraad. In verschillende maten, kleuren en materialen. Denk aan horlogebandjes van imitatieleer, leder, metaal, rekbare horlogebanden, siliconen bandjes, bandjes van plastic en meer. Als je een passende horlogeband hebt gevonden, dan is het mogelijk om die meteen op je horloge te laten plaatsen. We zullen het bandje zo afstellen dat het perfect zit. 

 Horloge reparaties 

Het laten plaatsen van een nieuwe batterij in je horloge zal eens in de zoveel tijd zeker nodig zijn. Als je merkt dat het horloge achter gaat lopen of wellicht helemaal stil staat, dan zal dit bijna altijd aan de batterij liggen. Voor alle soorten quartz horloges kunnen wij een nieuwe batterij plaatsen. Voordat een batterij wordt geplaatst, zal eerst de achterkant gereinigd worden. De achterkant moet schoon zijn om te voorkomen dat vuil in het horloge terechtkomt wanneer het uurwerk open wordt gemaakt. Het schoonmaken gebeurt met een speciale borstel die zacht het vuil van de kast verwijderd. Als de kast schoon is, zal eerst de binnenkant geïnspecteerd worden. De oude batterij wordt verwijderd en we plaatsen een nieuwe batterij. Deze batterij gaat anderhalf tot wel zes jaar mee. Wij kiezen alleen voor de beste kwaliteit batterijen om zo deze lange levensduur te garanderen.

 

Neem contact met ons op